Administratief Medewerker Finance (0,8 – 1,0 fte)

Steel Solutions B.V. werkt voor de meest toonaangevende staalproducenten, handelsbedrijven, servicecentra en afnemers ter wereld. Wij organiseren de supply chain en warehousing en bieden daarnaast vele value add services, zoals het complete proces van verzending, douane en fiscale afhandeling. Kortom een global vooruitstrevende organisatie altijd op zoek naar het bieden van daadwerkelijke toegevoegde waarde en service voor vele klanten.

Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig bedrijf dat acteert in het hart van de supply chain. Zo organiseren wij niet alleen de gehele logistieke keten, maar komen producten per schip, vrachtauto en zelfs per trein binnen tot in onze warehouses. Onze trimodale werkwijze!

Door onze groei en daarbij door onze ontwikkeling als bedrijf – van een gewaardeerde traditionele logistieke dienstverlener met een hoogwaardig service niveau naar een vooruitstrevende organisatie die steeds meer data gedreven acteert en klanten niet helpt maar concreet ontzorgt – zijn wij zeer geïnteresseerd in professionals die van dynamiek, aanpakken en smart werken houden. Vandaar dat wij op de eerste plaats grote eisen stellen aan de persoonlijke competenties van onze medewerkers. Die maken namelijk voor nu en voor de toekomst het echte verschil.

De typische cultuur binnen Steel Solutions B.V. is te typeren als de werk- en handelswijze van een “Wolf Pack”: Sociale en intelligente dieren die in een goed georganiseerde roedel leven. Daarbij heeft eenieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en levert aantoonbare toegevoegde waarde. In organisatie termen: Wij hechten bijzonder veel waarde aan goede onderlinge communicatie en samenwerking, waarbij iedereen eigen verantwoordelijkheid neemt en draagt met betrekking tot zijn/haar rol in de roedel. Wolven verkennen steeds nieuwe gebieden en wolven hebben een groot aanpassingsvermogen waardoor zij uitstekend in staat zijn om zich snel aan te passen in een sterk veranderende markt. Ook wordt pro actief gereageerd op kansen. Samenwerken, hebben en tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn geen mooie typeringen, maar juist de krachtige competenties die jou typeren.

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de wereld van logistiek dan wensen wij je veel succes. Ben je echter uitgedaagd door deze energieke setting en grote mogelijkheden, neem dan contact op en overtuig ons dat jij deze job niet alleen aankunt maar ook dag in dag uit waarmaakt.

Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een vervanger voor het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s. Wellicht groeit deze functie uit naar een permante rol binnen het bedrijf.

Administratief Medewerker Finance (0,8 – 1,0 fte)

Als Administratief Medewerker Finance rapporteer je aan de CFO.

 Je 10 belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Het optimaliseren en verbeteren van onze processen;
 • systeemimplementatie;
 • begeleiding van het gehele proces purchase-to-pay;
 • crediteuren en debiteuren administratie en beheer;
 • voorbereiden van diverse belastingaangiftes (o.a. BTW, loonheffingen);
 • maandafsluiting en rapporteren MT;
 • facturen opstellen en Indien nodig zelf coderen van inkoopfacturen;
 • treasury activiteiten (betalingen en intercompany cashstromen);
 • aanspreekpunt accountant;
 • back up salarisadministratie en HR administratie.

Wat typeert jou als persoon?

 • Goede communicatievaardigheden en organisatiebewustzijn;
 • accuraat en analytisch;
 • resultaatgerichtheid en  flexibiliteit;
 • plannen en organiseren.

Wat breng jij mee?

 • Teamplayer met HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met Exact en PaletteArena zijn een pré.

Een extra reden om voor Steel Solutions B.V. te kiezen
Steel Solutions B.V. biedt een interessante en afwisselende functie in een groeiende organisatie. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast wordt er bij de functie een passend salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden en zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen.

Uitgedaagd?
Wil je ook deel uitmaken van deze Wolf Pack? Heb je vragen om een specifieker beeld te krijgen van je job? Weet je wellicht iemand die wij juist zouden moeten benaderen? Ik spreek je graag: Kim Hughes, k.hughes@steel-solutions.nl / +31(0)6 1840 8157.  We ontvangen je sollicitatie graag vóór 15 juni ‘20 .

Expert insights