Coach Warehouse

Steel Solutions B.V. is de logistieke en distributie partner voor staalproducten. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en wij bieden aantoonbare toegevoegde waarde en service voor onze klanten. Zo zijn wij de eerste organisatie dat een eigen E-fulfilment platform ontwikkeld voor de wereldwijde staalindustrie. Kortom, samen hebben wij de focus op innovatie die moet leiden tot maximale klanttevredenheid en tegelijkertijd een positieve bijdrage aan het milieu en onze samenleving.

Werken voor en bij Steel Solutions B.V. betekent meewerken aan een geweldig internationaal bedrijf dat acteert in het hart van de Europese staalindustrie. Wij ontzorgen alle partijen die deel uitmaken van de internationale staal supply chain. Wij leveren staal aan uiteenlopende industrieën en wij organiseren het complete logistieke proces voor de klant. Wij beschikken over de faciliteiten die het mogelijk maken om staalproducten per schip, vrachtauto en zelfs per trein te ontvangen en te verzenden. Onze trimodale werkwijze!

Wij zoeken medewerkers die passie hebben in wat ze doen en die staan voor de kwaliteit in de diensten en producten die wij leveren. Ooit gehoord van een bedrijf dat zichzelf als een wolvenroedel ziet? Hier bij Steel Solutions werk je in cross functionele teams samen in een Wolf Pack met allemaal dezelfde mentaliteit: Ondernemerschap; Verbeteren; Vernieuwen; Samenwerken! Wolven moeten goed samen kunnen werken, maar ieder heeft zijn/haar eigen taken; beter en sterker worden in de roedel en uitdagingen aangaan zijn prioriteiten. Dit zie je continu terug in ons bedrijfs-DNA! Metaforisch zijn wij als medewerkers in ons bedrijf te vergelijken met een Wolf Pack: Sociale en intelligente dieren die in een goed georganiseerde roedel leven. Een roedel is een coöperatief samenwerkingsverband waarin de communicatie uitermate goed is geregeld en is afgestemd. Wolven delen ervaring met elkaar van generatie op generatie. In een roedel neemt ieder zijn verantwoordelijkheid. Iedere wolf heeft zijn eigen rang en bijbehorende taak, waardoor iedere wolf zijn eigen aantoonbare toegevoegde waarde heeft. Wolven zijn resultaatgericht en initiatiefrijk. Daarnaast ontdekken wolven nieuwe gebieden en hebben zij veel aanpassingsvermogen. Hierdoor kunnen ze zich goed aanpassen in de snel veranderende omgeving en proactief reageren op kansen en bedreigingen.

Steel Solutions B.V. maakt bij het uitbesteden van opdrachten veelal gebruik van haar zusterondernemingen Maasterminal Maastricht B.V. en SLE Global Logistics B.V.

Voor onze Wolf Pack zijn wij opzoek naar een enthousiaste

Coach Warehouse

De coach warehouse rapporteert rechtstreeks aan de warehouse manager. Het betreft een oproepfunctie van +/- 10 dagen per maand (in overleg). Het uiteindelijke aantal werkuren is mede afhankelijk van de instroom aan nieuwe medewerkers.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Het volgens de (veiligheids)richtlijnen effectief inwerken van (nieuwe) warehouse / logistieke medewerkers en het ter beschikking stellen van informatie die zij nodig hebben om het werk goed uit te kunnen voeren
 • Het afnemen en begeleiden van de theorie en praktijktoets van de (nieuwe) medewerkers;
 • Adviseren van de organisatie over organisatie-brede vraagstukken en de medewerker bij dit verbeterproces betrekken en hun input meenemen in deze adviezen;
 • Draagvlak creëren voor kwaliteits-, milieu-, veiligheids- en gezondheidsbeleid binnen de organisatie.

Wat geven wij terug?

In deze rol kun je op een leuke manier bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf en de ontwikkeling van (nieuwe) collega’s. Daarnaast bieden wij een passend salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat wij zoeken!

Samenwerken, tonen van ondernemerschap en continu bezig willen zijn met verbeteren en vernieuwen zijn niet alleen mooie skills, maar juist de krachtige competenties die jou typeren. Daarnaast bezit je de volgende competenties:

 • Zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • in staat om mensen vaardigheden uit te leggen en te leren
 • inspirerend en motiverend naar het team toe
 • flexibiliteit en resultaatgericht
 • voldoende probleemoplossend vermogen en overtuigingskracht
 • initiatiefrijk en creatief.

Wat breng jij mee?

 • Minimaal 5 jaren ervaring in een vergelijkbare trainersfunctie als kraanbediende van zware bovenloopkranen en bestuurder van zware heftrucks
 • kennis van procedures, processen en systemen binnen de logistiek
 • ervaring met MS Office pakket.

Uitgedaagd?

Voel jij je aangesproken en krijg je al honger naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en ontvangen graag jouw reactie! Give us a howl als je vragen hebt en stuur je CV met motivatie naar Kim Hughes via k.hughes@steel-solutions.nl of bel +31(0)6 1840 8157. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 28 februari ‘21.

Expert insights