Stagiaire op MBO niveau

Onze opdrachtgever, MaasTerminal Maastricht B.V., is een groeiende organisatie met diverse vestigingen in Maastricht. MaasTerminal Maastricht B.V. acteert als een vooraanstaande publieke terminal van waaruit goederen worden getransporteerd via weg, water en spoor. De terminal is ontworpen voor moderne vrachtafhandeling en biedt een optimale locatie voor de op- en overslag van diverse typen ladingen. MaasTerminal Maastricht B.V. staat voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Stagiaire op MBO niveau
Een logistieke en administratieve topper

Jouw speelveld
Gedurende deze stage houd je je vooral bezig met de logistieke administratie. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van CMR’s en pakbonnen en verzorgt de administratie van verschillende modaliteiten (barge, containers, road en rail). Daarnaast boek je orders in op logistiek niveau en ondersteun je de afdeling finance. Dit betekent dat je inkoop- en verkoopfacturen verwerkt en de administratieve afhandeling rondom het transport verzorgt. Daarnaast ondersteun je in de werkvoorbereiding en denk je mee in het verder optimaliseren van het werkproces.

Wat vragen wij?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die op dit moment een administratieve of logistieke opleiding volgt op MBO niveau. Uiteraard ben je servicegericht, flexibel en accuraat. Daarnaast ben je pro-actief ingesteld en in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je toont initiatief en ownership. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist. Kennis van de Duitse taal is een duidelijke pré. Ook beschik je over een goede kennis van en praktische ervaring in het werken met MS Office.

Geboden wordt
MaasTerminal Maastricht B.V. biedt een veelzijdige stage in een groeiende organisatie. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden. Het verkrijgen van een dienstverband na de stageperiode behoort bij goed functioneren tot de mogelijkheden.

Interesse?
Selexxyz HR services verzorgt deze sollicitatieprocedure voor MaasTerminal Maastricht B.V. Indien je interesse hebt in bovengenoemde stage, stuur dan je reactie naar m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul – Ermers via telefoonnummer 043- 362 62 54.

 

Expert insights